Saida Begum

Saida Begum

Høyres ordførerkandidat i Oslo / Fraksjonsleder av Kultur- og utdanningskomiteen

Saida Begum er Høyres ordførerkandidat i Oslo foran kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019.

Utdanning

Saida Begum er utdannet jurist med en mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo.

Arbeidserfaring

Saida Begum er ansvarlig for Høyre sin skole- og kulturpolitikk i bystyret 2015 – 2019. Hun ble innvalgt i Oslo bystyre 2011–2015 og ble siden gjenvalget i 2015.  Saida var medlem i bystyrets kultur- og utdanningskomité, 2011 – 2015.

Begum har tidlig jobbet som justispolitisk rådgiver for Høyres Stortingsgruppe med ansvar for å gi råd til stortingsgruppen om justispolitiske spørsmål. Hun har også arbeidserfaring som advokatfullmektig i Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA.

Tillitsverv

Saida var var medlem av arbeidsutvalget i Oslo Unge Høyre fra 2008 til 2010.

 

Foto: Oslo kommune/Sturlason

Hva mener Saida?

"Oslo skal være byen der barn og unge har de beste mulighetene for å lykkes. Da må vi satse mer på kunnskap i skolen og sørge for at alle barn kan norsk før skolestart."

"Skal Osloskolen kunne bidra til at alle elever kan realisere sine drømmer og ambisjoner, uavhengig av bosted eller sosial bakgrunn, må vi satse på grunnleggende ferdigheter, og bruke mer tid på norsk, matematikk, engelsk og naturfag."


Warning: Use of undefined constant v - assumed 'v' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/www/www.oslohoyre.no/public/wp-content/themes/oslo-hoyre/single-kandidater.php on line 201

Videohilsen fra Saida

Siste saker fra Saida

Høstens valg er et veiskille for Oslos elever

Høstens valg er et veiskille for Oslos elever

Saida Begum 03.05.2019 kl. 14.17

Byrådets forslag til skolevalg vil gjøre det vanskeligere for elever med gode karakterer å komme inn på skolene de ønsker. Les mer »

Byrådet lar småbarnsforeldre betale prisen

Byrådet lar småbarnsforeldre betale prisen

Saida Begum 25.04.2019 kl. 09.19

Høyre har bare én ambisjon på vegne av barna, og det er at alle skal ha det best tenkelige barnehagetilbudet. Les mer »

For Høyre er det viktigste i skolepolitikken skoleelevene. Halvårsvurderingene har vært enormt viktig for elevene, og medvirkende årsak til at Osloskolen har blitt ledende i landet.

Skriftlige tilbakemeldinger er bra for skolebarna

Saida Begum 13.02.2018 kl. 11.09

I 2005 innførte vi skriftlige halvårsvurderinger i Osloskolen, etter elevenes ønsker om å få bedre faglige tilbakemeldinger. Dagens byråd skroter nå ordningen, noe vi i Høyre syns er svært uheldig. Les mer »

MOTTA NYHETSBREV

GJØR EN FORSKJELL

Bli medlem her