Mudassar Kapur

Stortingsrepresentant

Utdanning

Mudassar Kapur har en Executive MBA i strategisk ledelse fra Norges Handelshøyskole
Diverse lederkurs
Studier i markedsføring og ledelse ved BI

Arbeidserfaring

Kampanje- og markedssjef ved Høyres Hovedorganisasjon
Brand & Com Mgr + Marketing Manager Nordics (lubricants), Shell Global Oil Products
Marketing and Sales Developer, Shell Retail Energy
Marketing Consultant & CSC Manager, Shell Europe Oil Products & Shell Retail Energy

Tillitsverv

Medlem i Oslo bystyre

Interesser

Reise, film, naturen og politikk

Foto: Hans Kristian Thorbjørnsen

Hva mener Mudassar?

"Jeg har et sterkt ønske om å skape sosial mobilitet i samfunnet. Hvis vi kan skape en god skole og trygge arbeidsplasser skaper vi også sosial mobilitet. Disse områdene er like viktige om det måtte være seg å ta vare på velferdssamfunnet, skape integrering eller Norges internasjonale konkurranseevne i årene som kommer."

"Oslo har mange unge innbyggere. Tenk hvilken viktig ressurs de vil være for både sitt lokalsamfunn og landet i fremtiden! Jeg ønsker derfor aktivt jobbe for at Oslo Høyres skolepolitikk skal innføres i hele landet!"

"Vi må få flere JA-kommuner! Mer service, mindre byråkrati. Satse og tilrettelegge for næringsutvikling i bydelene utenfor sentrum og i distriktene tilknyttet større byer og regioner. Jeg ønsker å jobbe for at Oslo er en attraktiv næringshovedstad både i Norge og i Skandinavia."


Warning: Use of undefined constant v - assumed 'v' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/www/www.oslohoyre.no/public/wp-content/themes/oslo-hoyre/single-kandidater.php on line 201

Videohilsen fra Mudassar

Siste saker fra Mudassar

De første årene er de viktigste

Mudassar Kapur 18.08.2017 kl. 16.29

Retter vi tidlig innsats inn mot de første skoleårene, så stiller elevene sterkere i undervisningen og har et bedre grunnlag for å fullføre skolegangen senere i skoleløpet. Les mer »

Høyre viser med sitt nye program at de tar utfordringene som byene opplever på alvor, skriver Mudassar Kapur. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Egen satsing for storbyene

Mudassar Kapur 14.03.2017 kl. 15.54

Denne helgen vedtok Høyres landsmøte en ny offensiv storbypolitikk for mer kunnskap i skolen, flere jobber, boliger og mer kollektiv i byene. Les mer »

Det er viktig for oss i Høyre at debatten ikke bare handler om tall, det viktigste er menneskene, skriver stortingsrepresentant Mudassar Kapur. Foto: colourbox.com

De rødgrønne posørene

Mudassar Kapur 07.07.2016 kl. 13.28

Ap har bedrevet en populistisk slalåmkjøring fra standpunkt til standpunkt uten noen form for ansvarlig langsiktig tenkning. Les mer »

MOTTA NYHETSBREV

GJØR EN FORSKJELL

Bli medlem her