Utdanning

Michael Tetzschner er utdannet advokat.

Arbeidserfaring

Michael Tetzschner har tidligere vært byråd for byutvikling, finansbyråd (1986 – 1989) og byrådsleder i Oslo (1989 – 1991). Han har også vært Høyres gruppeleder i Oslo bystyre.
Høyskoledirektør, Handelshøyskolen BI
Direktør SIFO
Eget advokatfirma

Tillitsverv

Leder Oslo Høyre (2006 – 2012)
Medlem Oslo bystyre
Medlem Personvernkommisjonen
Leder Oslo Unge Høyre

Interesser

Familieliv, samfunn, historie, filosofi, sykling og fotball.

Foto: Hans Kristian Thorbjørnsen

Hva mener Michael?

"Mitt politiske engasjement er først og fremst er drevet av noen allmenne synspunkter på hvordan samfunnet bør innrettes. Respekt for enkeltmennesket, frihet fremfor likhet, eiendomsrett, markedsøkonomi, rettssikkerhet, personvern og ytringsfrihet er de faste punktene."

"Et fritt samfunn er et trygt samfunn. Og et trygt samfunn er en stat som tar ansvaret for å håndheve elementære rettsnormer. Derfor har jeg tatt opp både bølgen av overfallsvoldteker, omsetning av narkotika langs Akerselva, fjerning av åpne russcener, tatt til orde for at bystyret igjen kan få vedta strengere politivedtekter, mer effektive tiltak mot innreisekriminalitet, menneskehandel og forbud mot tigging."


Warning: Use of undefined constant v - assumed 'v' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/www/www.oslohoyre.no/public/wp-content/themes/oslo-hoyre/single-kandidater.php on line 201

Videohilsen fra Michael

Siste saker fra Michael

I en nordisk kontekst spiller Norge en viktig rolle som brobygger mellom alliansen og andre av våre samarbeidsland, skriver Michael Tetzschner. Foto: Jakob Østheim / Forsvaret

Sverige og Finland er viktige samarbeidspartnere

Michael Tetzschner 26.04.2018 kl. 15.25

I en nordisk kontekst spiller Norge en viktig rolle som brobygger mellom alliansen og andre av våre samarbeidsland, skriver Michael Tetzschner. Les mer »

EU-kommisjonen legger frem et program for forskning og utvikling innen forsvarsteknologi som drives frem i flernasjonal regi. Foto: © European Union, 2018

EU vil styrke forsvaret av Europa

Michael Tetzschner 06.03.2018 kl. 15.17

Nylig var det møte i EU-kommisjonen om sikkerhetssituasjonen i Europa, hvor det kom frem at Kommisjonen satser sterkt på utvikling av EUs forsvarsteknologi. Les mer »

Hybridtrussel fra øst

Michael Tetzschner 10.02.2017 kl. 15.52

Våre nordiske land og de baltiske Østersjøstatene møter i tillegg til Russlands militære styrkeoppbygging også provokasjoner og nye metoder for å svekke, splitte og destabilisere våre samfunn. Les mer »

MOTTA NYHETSBREV

GJØR EN FORSKJELL

Bli medlem her