Kveldens nominasjonsmøte valgte Ine Eriksen Søreide, Nikolai Astrup (høyre) og Michael Tetzschner (venstre), på de tre øverste plassene til stortingslisten.

Kveldens nominasjonsmøte valgte Ine Eriksen Søreide, Nikolai Astrup (høyre) og Michael Tetzschner (venstre), på de tre øverste plassene til stortingslisten.

Stortingslisten er klar

På kveldens nominasjonsmøte i Oslo Høyre var det høy temperatur og god stemning. Det ble flere voteringer underveis. Ine Eriksen  Søreide, Nikolai Astrup og Michael Tetzschner ble valgt på de tre øverste plassene.

Oslo Høyre 13.02.2017 kl. 21.44

Nå når avstemningen er avsluttet, konstaterer lederen i valgkomiteen at Oslo Høyre stiller med en svært solid stortingsliste.

– Det er en stor styrke for Oslo Høyre å ha så mange dyktige kandidater som konkurrerte om en plass på stortingslisten, sier komitéleder Eirik Lae Solberg.

Kampvoteringer

På tredjeplassen vant Michael Tetzschner kampvoteringen mot Fabian Stang. Heidi Nordby Lunde vant deretter kampvoteringen mot Kristin Vinje på fjerdeplassen. Mathilde Tybring-Gjedde og Astrid Nøklebye Heiberg ble nominert til henholdsvis 7. og 8. plass etter at Fabian Stang og Kristin Vinje trakk seg fra listen.

– Vi har fått en solid liste med et godt team med kandidater som både representerer erfaring og fornyelse. Nå ser vi frem til å drive valgkamp for å sikre flest mulig representanter for Oslo Høyre på Stortinget og en ny periode for regjeringen Solberg, sier leder av nominasjonskomiteen Eirik Lae Solberg.

Oslo Høyres stortingsvalgliste 2017

1. Ine Eriksen Søreide
2. Nikolai Astrup
3. Michael Tetzschner
4. Heidi Nordby Lunde
5. Mudassar Kapur
6. Stefan Heggelund
7. Mathilde Tybring-Gjedde
8. Astrid Nøklebye-Heiberg
9. Camilla Strandskog
10. Mats Kirkebirkeland
11. Maria Göthner
12. Yassine Arakia
13. Gulsum Koc
14. John Chr. Elden
15. Alice Aarebrodt
16. James Stove Lorentzen
17. Tina Alvær
18. Ola Kvisgaard
19. Anne Christine Kroepelien
20. Torbjørn Sølsnes
21. Karen Skjånes
22. Aksel Fridstrøm
23. Mari Berdal Djupvik
24. Jon Ole Whist
25. Erling Lae

 

Det var en fullsatt sal under Oslo HØyres nominasjonsmøte i kveld.

MOTTA NYHETSBREV

GJØR EN FORSKJELL

Bli medlem her