Fabian Stang og Stian Berger Røsland stiller til gjenvalg

Stian og Fabian stiller til gjenvalg

Stian og Fabian stiller til gjenvalg i 2015

Ordfører Fabian Stang og byrådsleder Stian Berger Røsland har sagt ja til å fortsette, hvis partiet og velgerne vil. En enstemmig nominasjonskomite har innstilt Fabian og Stian til de to fremste plassene på Oslo Høyres bystyreliste for perioden 2015 – 2019.

Oslo Høyre 22.08.2014 kl. 09.12

Oslo Høyres medlemmer har gjennom e-post, sosiale medier og informasjon på nettsidene fått anledning til å vurdere ordfører- og byrådslederkandidater innen 1. august 2014. Ingen andre enn Fabian Stang og Stian Berger Røsland er foreslått.

Populære toppkandidater

stian-fabianNominasjonskomiteen tolker dette slik at det er stor begeistring blant Oslo Høyres medlemmer for de to som har styrt Oslo som henholdsvis ordfører siden 2007 og som byrådsleder siden 2009.

En enstemmig nominasjonskomité har også med stor glede og entusiasme konstatert at både Fabian Stang og Stian Berger Røsland stiller seg til disposisjon for en ny periode for Oslo Høyre.

Nominasjonskomiteen anbefaler derfor Oslo Høyres representantskap å velge Fabian Stang på listens plass nr. 1, og Stian Berger Røsland på listens plass nr. 2, uttaler leder i nominasjonskomiteen, Kristin Clemet.

– Oslo er en fantastisk by å bo i, det er en by i enorm vekst! sier ordfører Fabian Stang.

Fabian Stang  til NRK at ønsker å være med videre for å skap en en raus og spennende by i årene som kommer.

Du kan lese hele intervjuet med Østlanssendingen her

Både Stian Berger Røsland og Fabian Stang  måtte tenke seg om før de ga positivt svar til nominasjonskomiteen. Stian Berger Røsland sier til Aftenposten at det å være byrådsleder er er en livsstil og et stort ansvar.

Han legger til at han har litt dårlig samvittighet.

Men jeg har som motto at jeg skal ha mer dårlig samvittighet for jobben enn for barna.

Du kan lese hele saken i Aftenposten her

Oslo Høyres representantskap bestemmer til slutt

Oslo Høyres representantskap velger bystyrelistens to øverste plasser på representantskapsmøtet 1.september 2014, ca. kl.19:30 på Høyres hus.

Møtet for øvrig starter kl. 18.00 med innledning fra kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner om kommunereformen, med påfølgende debatt.

Den øvrige bystyrelisten blir stemt frem på Oslo Høyres nominasjonsmøte 9. Februar 2015.

MOTTA NYHETSBREV

GJØR EN FORSKJELL

Bli medlem her