Foto: Tomas Moss

Fikk organisasjonsprisen

Organisasjonsprisen – en pris for godt organisasjonsarbeid.

Oslo Høyre 09.05.2014 kl. 12.05

Lene Haug fra Frogner Høyre ble tildelt partiets organisasjonspris.

Under Høyres landsmøte 2014 delte partiet ut oranisasjonsprisen. Prisen går til en person som i løpet av det siste året eller over flere år har utmerket seg med å bidra spesielt til god og ny politisk, organisatorisk og/eller kampanje-aktivitet i foreningen.

Derfor fikk Lene Haug prisen:

Lene Haug er kampanjeleder i Frogner Høyre, en av Høyres største lokalforeninger med over 1100 medlemmer. Hun gjør en fantastisk innsats, hun er blid og har en enorm stå-på-vilje som smitter over på de som er med henne.

Lene både organiserer og deltar selv på arrangementer som for eksempel Holmenkollhelgen der de i år delte ut 250 liter Solberg-toddy, våraksjonen Rene Strender, landsmøtehelgen og andre tilstelninger i byen vår.

Lene HaugI valgkampen 2013 ledet hun den daglige standen foran forhåndsstemmelokalet på Majorstuen hvor rekordmange valgte å benytte forhåndsstemmeretten sin. Lene stod på stand hver dag og deltok på samtlige dørbank-kvelder i regi av Oslo Høyre i tillegg til daglig aktivitet i egen bydel.

Lene har deltatt på alle husbesøkskvelder sentralt i Oslo. Hun deltok på 18 sentrale husbesøkskvelder, omtrent like mange som ble arrangert. Lene har på egenhånd stått for flere tusen av de 85.000 husbesøkene som ble gjennomført i Oslo i valgkampen 2013.

Lene har fått mange med seg, og har fortsatt sitt store engasjement etter valget. Den siste måneden har hun fått organisert en stor aksjon for å vise frem Fjordbyen Oslo, i mer enn halvparten av Oslos bydeler. En viktig byutviklingssak som Høyre har arbeidet med siden 1999 og som byen er mer og mer stolt av.

Lene Haug

MOTTA NYHETSBREV

GJØR EN FORSKJELL

Bli medlem her